TEGNESTUEN beskæftiger sig med traditionelle arkitektfaglige opgaver indenfor bygningsdesign, boliger eller erhverv. Vi beskæftiger os også med byplaner, lokalplaner, brugsdesign samt kunstnerisk udsmykning, m.m.

TEGNESTUEN tager altid kreativt afsæt i de stedlige forhold og bygherrens krav til byggeriet. Vi griber fat i de fundamentale spørgsmål og analyserer de grundlæggende behov og muligheder, som et projekt skal tilfredsstille indenfor bygherrens økonomi. Vi giver et kunstnerisk kvalificeret bud på løsningen af en given opgave.

TEGNESTUEN prioriterer samarbejdet mellem byggesagens parter meget højt, helt fra opgavens start. Bygherre, arkitekt, ingeniør og entreprenør samarbejder fra starten om løsningerne i en åben dialog. I dette samarbejde kommer erfaringer, kompetancer, og specialviden fra forskellige faggrupper bygherren tilgode. Hvor vores egen viden hører op, samarbejder vi med et bredt netværk af specialister indenfor byggebranchen, samtidig med at vi ikke går på kompromis med visionerne.

TEGNESTUEN sætter focus på kerneydelsen: - at levere et byggeri, som bygherren har brug for, bearbejdet teknisk og kunstnerisk så det holder i mere end een forstand.

TEGNESTUEN holder fast I visionerne I hele forløbet, fra overordnet ide til mindste detalje.

TEGNESTUEN har som overordnet mål at skabe arbejdsglæde under opførelsen og brugerglæde i hele husets levetid – kort sagt at skabe byggerier, som mennesker kan værdsætte I generationer – det er god økonomi.

TEGNESTUEN deltager I arkitektkonkurrencer I samarbejde med andre arkitektfirmaer.

TEGNESTUEN er organiseret i DANSKE ARK (tidl. PAR) og AKADEMISK ARKITEKTFORENING.

TEGNESTUEN har været tilknyttet ArkitektHjælpen® og BOLIUS.

TEGNESTUEN har beskikkelse til at udføre tilstandsrapporter og energimærker.

TEGNESTUEN har professionel arkitektansvarsforsikring hos Tryg.